Kuřecí přírodní plátek
Kuřecí přírodní plátek nemusí být pouze fádní kus masa dušeného na páře. Stačí si dát trochu práce s vhodným ochucením a přípravou, a rodině naservírujeme výborný a zdravý oběd, který jistě bude náležitě oceněn.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 633 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,63 g |
Tuky | 10,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výborné je taky do pekáče přihodit pár nakrájených rajčat, cuketu a papriky nebo třeba sušené houby. :-)
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2016 13:52
13. 10. 2015 13:46
31. 8. 2015 08:25
28. 8. 2015 21:03
28. 8. 2015 15:38
28. 8. 2015 14:59
28. 8. 2015 14:42
28. 8. 2015 14:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 6 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 22 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zpracování a rozdělení drůbežího masa
Další recepty
Tématické fráze: prirodni kureci platek kuřecí plátky přírodní kuřecí plátek se šťávou kuřecí plátek kuřecí plátek s ryzi kuřecí plátky s rýží přírodní kuřecí plátek s rýží přírodní kuřecí plátky kureci prsa prirodni kuřecí přírodní plátek kuřecí plátky v troubě přírodní kuřecí prsa přírodní kuřecí kuřecí prsa recept na přírodní kuřecí maso kuřecí plátek na přírodně kureci plátky recept přírodní plátek kuřecí plátek přírodní přírodní kuřecí řízek přírodní kuřecí
Suroviny: prsa kuřecí, cibule, koření na kuřecí maso, rozmarýn čerstvý, mouka hladká, pepř mletý, sůl, olej
Kuřecí přírodní plátek
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kPAr
23 názorů