Sebevražda - panenka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 207 kJ / 1 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,20 g |
Tuky | 175,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj (upraveno):
http://www.labuznik.cz/recept/sebevrazda/
V původním receptu stojí psáno:
"Na vlastní nebezpečí, stejně jak u klasického tataráku!!! Ale kdo nezkusil…"
*****
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2015 16:54
5. 10. 2015 16:30
Tak
No, chtěl jsem napsat, že mi prodali dvacetidekový švonec (po našom = kousek, zbytek), ale abych nebyl za příliš velké hovado, tak píšu: 20dkg zbytek
Připravil jsem z toho 3 porce. Na úvodním obrázku je na talíři 60g masa, tedy taková předkrmová chuťovka. MAKRONKY říkaly že si také pochutnaly, akorát se nemohly dosolit, tak jsem to dopsal do surovin
5. 10. 2015 12:28
5. 10. 2015 12:23
5. 10. 2015 12:06
5. 10. 2015 12:02
Ano, máte pravdu, je to nahrubo
To byl první pokus, jen na zkoušku, zda je to vůbec jedlé
Fčíl jsem přidal druhý obrázek... Nekoresponduje s receptem (mletý pepř) ale maso už je krájené trošku natenčejc
Nicméně, chvátám k řezníkovi pro panenku! Jednak jsem na ni dostal chuť druhak to nechám MAKRONKY znovu nafotografovat
5. 10. 2015 10:31
5. 10. 2015 10:27
5. 10. 2015 08:26
Nepleťte tu pásomnice a iné parazity, je to web kuchársky, nie parazitologický. Mimochodom, asi žijete v predstave, že každé mäso, každý kúsok, je napadnutý parazitmi. Škoda, nemáte srandovný život.
5. 10. 2015 08:23
5. 10. 2015 08:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 23 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 29 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 52 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedmikrásky v naší kuchyni: Jsou báječné na zdobení jídel i dezertů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: hovězí panenka panenka recept hovězí panenka recepty hovězí panenka recept tatarák z vepřové panenky hackepeter recept na hovězí panenku recepty z hovězí panenky recept hovězí panenka panenka recepty recepty z panenky recepty hovězí panenka tatarak z panenky recepty panenka top recepty z panenky jak vypadá hovězí panenka tasemnice z veprove panenky recepty z panenky hovězí tatarak z veproveho masa hovezi pa
Suroviny: panenka vepřová, sůl, pepř zelený sterilovaný, majonéza, omáčka worcesterová, šťáva citronová, mléko, sůl, pepř bílý mletý
Sebevražda - panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X27m
11 názorů