Zapečené rybí filé se smetanou a bramborem
Rybí filé jsou kousky rybího masa, které se většinou vyrábí z méně tučných druhů, jako je treska, mořská štika (hejk), pangasius apod. Filé je sušší a nemá pevnou konzistenci, proto je dobré ho zapékat nebo smažit.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 123 kJ / 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,31 g |
Tuky | 8,40 g |
Vláknina | 19,07 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 133,45 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2021 23:48
12. 10. 2020 20:09
12. 10. 2020 12:56
11. 10. 2020 14:48
V receptu "zapéct do růžova" je s 1 cm kolečky syrových brambor prostě nesmysl - 30 minut možná bude stačit, dle odrůdy brambor...ale zapéct do růžova je něco úplně jiného....
11. 10. 2020 14:33
28. 1. 2017 14:39
5. 11. 2015 22:10
5. 11. 2015 15:36
http://miric.unas.cz
5. 11. 2015 09:40
4. 11. 2015 15:51
4. 11. 2015 13:30
4. 11. 2015 13:21
4. 11. 2015 13:13
No dobře
Proč ale potom "Dusíme pod pokličkou cca 10 minut." ty nebohé rybičky
" a dáme zapéct dorůžova."
Syrové brambory (ve dvou vrstvách) dáme zapéct dorůžova?
No, možná to funguje..., ale připomíná to FRANCOUZSKÉ BRAMBORY a jaksi si nedokážu představit, že bych je dělal ze syrových brambor...
4. 11. 2015 11:10
3. 11. 2015 19:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 8 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit rybí filé? Výborně chutná zapečené se sýrem. Názorné video poradí s postupem
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Další recepty
Tématické fráze: zapečené file s bramborem zapečené rybí filé s brambory zapečené rybí filé s bramborem zapečené filé s brambory zapecene rybí filé zapečené rybí filé se zeleninou zapečené rybí filé se zeleninou a bramborami zapecene rybí filé recepty zapečene file zapékané rybí filé zapecene brambory s file rybi file se smetanou filé s bramborem recept na zapečené filé s bramborem recept na zapečené filé s brambory zapečené filé se sýrem a smetanou rybí filé zapečené s bramborem zapečené brambory s rybím filé filé se smetanou rybí filé na smetaně
Suroviny: filet rybí, vejce, smetana ke šlehání, česnek, brambory, máslo, koření kari, koření oregáno, sůl, pepř mletý, tuk
Zapečené rybí filé se smetanou a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BjX2
16 názorů