Hovězí steak a houbová omáčka
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 138 kJ / 33 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2015 04:57
28. 11. 2015 16:54
28. 11. 2015 13:28
28. 11. 2015 10:01
28. 11. 2015 00:22
No, nezvojtil jste to poněkud?
RARE není "nevařený, syrový. Používá se u jídel jako je tatarský biftek a carpaccio." jak píšete, ale středně syrový, tedy 52°C
28. 11. 2015 00:17
27. 11. 2015 14:47
Správně je to takhle:
Rare - nevařený, syrový. Používá se u jídel jako je tatarský biftek a carpaccio.
Zprudka pečený, Modrý - Vařený velmi rychle, venku je spálen, ale uvnitř je obvykle chladný a stěží vařený. Biftek bude červený na vnitřní straně a sotva ohřátý. Někdy se říká krvavý.
Středně syrový- (52 ° C vnitřní teplota) Venku je šedohnědý a střed bifteku je plně červený a mírně teplý.
Středně propečený- (55 ° C vnitřní teplota) steak bude mít červeno-růžový střed. Toto je standardní stupeň vaření na většině steakových resturací a také nejobvyklejší a nejchutnější.
Střední - (63 ° C vnitřní teplota), střed bifteku je horký a plně růžový až do hněda.Venku je šedohnědý.
Střední dobře udělaný - (68 ° C vnitřní teplota) maso je lehce růžové okolo středu. vnitřní teplota ) Maso je šedohnědé ve středu a mírně ohořelé. V některých částech Anglie toto je známé jako "německý styl".
To vyšší propečení se dělá tak, že se pánev po opečení svrchu dá do trouby, na středně propečený na 110° asi a pět minut. Ono se to dodělá i vevnitř trochu víc.
27. 11. 2015 00:58
26. 11. 2015 14:25
26. 11. 2015 13:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 2 minutami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 3 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 4 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špagety s masovými kuličkami
littleneo uvařila před 53 minutami
Samosa - indická plněná taštička
Motylice uvařila před 2 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
Marylka uvařila před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
misak2 uvařila před 4 hodinami
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 13 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
bohdana uvařila před 14 hodinami
Smažená niva se slaninou a listovým špenátem
Hanes uvařila před 14 hodinami
Křupavá kuřecí stehýnka s bramborem z remosky
likan1985.lj uvařila před 14 hodinami
Karbanátky
Kubovat@seznam.cz uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Silný zeleninový vývar ze slupek šetří peníze, nestojí skoro nic a skvěle chutná s nočky
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Dvojctihodné koláčky podle receptu Jiřiny Bohdalové: Voní máslem a povidly a vydrží dlouho vláčné
Další recepty
Tématické fráze: omáčka ke steaku žampionová omáčka ke steaku houbova omáčka ke steakům steak s houbovou omáčkou hovězí steak s houbovou omáčkou omáčka k hovězímu steaku omáčka na hovězí steak steakové omáčky omačky ke steaku hovezi steak s omackou hovězí steak recept s houbovou omackou houbová omáčka s hovězím masem hovězí steak s houbami žampionová omáčka ke steakům omáčka na steak omáčka na steaky omáčka k bifteku omáčky ke steaku recepty houbová omáčka ke stejku omáčka ke stejku
Suroviny: steak hovězí, žampióny, olej olivový, brambory, kukuřice, paprika, vývar, sůl, pepř, kmín celý, smetana na vaření, máslo
Hovězí steak a houbová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dllk
10 názorů