Citronové držsikulky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 082 kJ / 2 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,85 g |
Tuky | 120,73 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 466 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 279,76 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2016 20:40
zuzun: díky. Já to také nejím jen to peču :))
13. 1. 2016 20:38
Dobrej nazev
A mas krasny cukrovi, kdybych to mohla jist tak taky pecu jako blazen...
A tech mastnych skvrn na krabici jsem si ani nevsimla, cumim na cukrovi a nesoustredim se na nic jinyho kolem
A mas krasny cukrovi, kdybych to mohla jist tak taky pecu jako blazen...
A tech mastnych skvrn na krabici jsem si ani nevsimla, cumim na cukrovi a nesoustredim se na nic jinyho kolem
4. 1. 2016 18:38
Nadja: Děkuji velmi pěkně, teší mě to :) já se nevzdam, a zlepším se :)
4. 1. 2016 18:24
Tak jsem si nemyslela, že se tento úkaz, tady docela častý, objeví tak brzy po svátcích klidu a míru. Přestaňte se napadat a raději si popřejte klid a pohodu.
Marri - Martino, Tobě přeji, abys to překousla, nic si z toho všeho nedělala a přidávala další recepty. Je pravda, že v první řadě recept zaujme fotografií - ta je vidět okamžitě, teprve potom se rozhoduje o tom, zda si člověk recept i přečte, příp. vyzkouší.
Na to, že jsi pekla poprvé, máš hodně druhů krásného cukroví.
Marri - Martino, Tobě přeji, abys to překousla, nic si z toho všeho nedělala a přidávala další recepty. Je pravda, že v první řadě recept zaujme fotografií - ta je vidět okamžitě, teprve potom se rozhoduje o tom, zda si člověk recept i přečte, příp. vyzkouší.
Na to, že jsi pekla poprvé, máš hodně druhů krásného cukroví.
3. 1. 2016 23:22
3. 1. 2016 23:07
ardnas1: dekuji velmi za podporu. To je to, zacinam a snad zadny uceny z nebe nespadl. Vse ale doupravim v receptech, aby to bylo v poradku.
3. 1. 2016 22:59
Holky klid, stačí se podívat na profil uživatelky Dajda, jak prezentuje svoje listové pirožky - na plechu s pečícím papírem
3. 1. 2016 22:38
Petra: Tak to je mi líto, že jste měla špatný den, ale když nebudete dělat z prkotin dramata, bude hned líp.
3. 1. 2016 22:19
Dajda: Nařizovat tady někomu, jak a kde má cukroví fotit, to je už trochu moc. Mě rozhodně cukroví v krabici nepohoršuje a pokud vás ano, tak to stačí říct jednou (anebo třeba taky ne). Tady měl asi někdo špatný den a Marri my jsme rádi že tu jste, na rýpaly nehleďte :)
3. 1. 2016 21:15
Marri cukrovíčko máš krásné,na to,že jsi pekla prvně tak vypadá na jedničkuJá být tebou tak dám tu druhou fotečku jako hlavnía až budeš péci zase letos o vánocích,tak si je lépe nafotíš a dáš fotky nové
3. 1. 2016 20:13
Dobrý večer děvčata.Jsem v šoku z chování některých děvčat tady.Pane Bože,co blázníte,právě začal nový rok a tady plno zlosti a nenávisti.Nevím,co řešíte.Holka nakonec zjistí,jak to tu chodí a zařídí se určitě podle toho.Děvčata nebudte opravdu zlé a nechte holku,at se časem naučí,jak to tady chodí.Pěkný večer
3. 1. 2016 19:55
maris: děkuji krásně
3. 1. 2016 19:55
spagetka: Dobře děkuji, já už se i ptala na rady ohledne droží a prdopeče - víš, dříve jsem netusila, co to prdopeč je, ale tak snažím se, ctu, koukám a zkousím. Nektere recepty zkousim i upravovat, co to udelá a jak to zareaguje a ctu rady. No snad to bude lepsi, budu recepty i lepe fotit, nikoli v krabickach. Recepty se pokusim psat co nejpodrobneji. Nektere veci mi proste - nedojdou - jak mi chybi ta zkusenost, ze je ani nedopisi (napriklad ze se mitesto zdalo moc lepive, ze to mam pripsat), ale vynasnazim se. :(
3. 1. 2016 19:54
spagetka:
3. 1. 2016 19:50
Marri: Líbí se mi na tobě jedna věc - že uznáváš chyby, že se chceš zlepšit, že prostě tě vaření a pečení chytlo. Byli tu začátečníci, kteří po kritice začali prskat, nadávat, být dost vulgární. Ty ne, a to se cení, neboj se, vše zvládneš a naučíš se.
Ono je lepší poradit, co a jak zlepšit, kam co napsat, než někomu vynadat tak, že mu to sebere chuť do další prezentace. Takže se nedej odradit a uvidíš, jak to bude lepší a lepší
Ono je lepší poradit, co a jak zlepšit, kam co napsat, než někomu vynadat tak, že mu to sebere chuť do další prezentace. Takže se nedej odradit a uvidíš, jak to bude lepší a lepší
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Lemon posset: Připravte si lahodný citrónový krém z pouhých čtyř ingrediencí
Další recepty
Tématické fráze: a dost co dnes uvařit k večeři recepty www tn cz tn cz z to 1.2016 top peceni tncz nova jsem a sem datle datle kde máš datle citronove kulicky recept na citronovou polevu na cukroví citronova poleva bez citronu držsikulky - cukrovi on line kuchařka s fotografiemi video recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, datle, tuk, vejce, citron, citronové aroma, poleva citronová,
Citronové držsikulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PALW
Listové pirožky s lečem a cuketou
Dajda
Hodnocení receptu je 4,6 (7×)