Zelné závitky s hovězím masem a vařenými brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 745 kJ / 1 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,11 g |
Tuky | 40,87 g |
Vláknina | 30,07 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 6,69 g |
Sůl | 16,80 g |
Sacharidy | 119,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pri vareni zelnych platku varim alespon 2 navic, kdyby se mi pri rolovani zacaly trhat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 15 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 4 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 4 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jak připravovat zimní ovocné saláty. Takto můžete zdravě nahradit moučníky
Další recepty
Tématické fráze: závitky z hovězího masa závitky s hovězím masem a zelím zelné závitky s mletým hovězím masem zelný závitek s hovězího masa zelný hovězí závitek zelné listy s hovězím masem co s vařenými brambory recept zelnacka recept z hovezim
Suroviny: maso hovězí mleté, cibule, směs zeleninová mražená, česnek práškový, paprika sušená sladká, olej, koření salátové, sůl, pepř mletý, vývar hovězí, zelí bílé hlávkové, brambory, zelí bílé hlávkové, paprika čerstvá červená, okurka čerstvá, cibulky sterilované, mrkev
Zelné závitky s hovězím masem a vařenými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnxk
0 názorů