Lilek v jogurtu
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Konzumujeme s hriankou, ale je to aj super príloha ku grilovanému mäsku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2021 13:29
18. 6. 2011 12:57
11. 7. 2010 14:48
11. 7. 2010 12:49
15. 5. 2009 12:25
7. 5. 2009 20:21
6. 5. 2009 22:05
6. 5. 2009 21:20
Najprv som to robila iba bez jogurtu a nakrájala do toho sušené paradajky a petržlenovú vňať. Teraz to robím obyčajne s jogurtom. Mám známych, čo majú korene na Balkáne a oni z baklažánu varia úžasné veci...
6. 5. 2009 14:52
6. 5. 2009 11:49
6. 5. 2009 08:15
5. 5. 2009 22:41
Ani čerstvá bazalka by nebyla špatná, ale tenhle recept mi trochu voní Řeckem a tam se, jak známo, bazalka nepoužívá, spíš roste coby plevel
Já bych zvolila petrželku, grilovací koření a podobné směsi jsou příliš zavazující (určující) a vytvoří tak trochu "prefabrikovanou" chuť.
5. 5. 2009 22:34
5. 5. 2009 22:27
5. 5. 2009 22:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 56 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: lilek na grilu lilek recepty recepty z lilku úprava lilku lilek úprava uprava patizonu oblubené recepty lilek s jogurtem lilek recept recepty z patizonu grilovaný patizon recepty lilek recepty na úpravu lilku priprava patizonu lilek priprava hrianka lilky v jogurtu lilek na gril recept lilek grilovaný lilek řecký recept
Suroviny: baklažán, sůl, olej, česnek, pepř černý, jogurt
Lilek v jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5XX
17 názorů