Povíkendový nářez
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud děláme se syrovým masem, dáme i brambory syrové a pečeme asi hodinu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2009 22:49
Přidávám bod a přikládám fotku před pečením a zítra dodám výslednou.
Samozřejmě v PH se to dělá déle, ale s výhodou, že to nemusím hlídat, jak jsem psala výše.
13. 5. 2009 23:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kurkumačka s kroupama
Přidáno před 4 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 5 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 6 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablkový koláč s pudinkem
Kabatek uvařila před 1 hodinou
Jablkové kostky s pudinkem
Kabatek uvařila před 1 hodinou
Koláčky k odpolední kávě
Verunka 81 uvařila před 1 hodinou
Hovězí burrito (tex-mex)
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Rybí filé se sýrem
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Krůtí nudličky zapečené s ovocem (dámská jízda)
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Kedlubnové placky
vaclava gregrova uvařila před 3 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Výborný banana bread
MTinka uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Voní houbami a máslem a díky vývaru má fantastickou chuť
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
Jak na dokonalou jahodovou bublaninu? Díky šlehačce bude úžasně vláčná a jemná, s jahodami rozhodně nešetřete
Další recepty
Tématické fráze: ivan vodochodský recepty vodochodský recepty co uvarit recept ivan vodochodský recepty ivana vodochodského ivan vodochocky na nove recepty ivan vodochodsky na nove co uvarit ze zbytku uzenin ivan vodovhodsky recepty na cinu vodochodský recept se zbytky masa a uzenin vareni vodochocky vodochodský recept nove brambory podle vodochodskeho vodochodsky cina vodochodsky a vareni cina červené zelí podle i vodochodského recept petra novotneho brambory, zelí o uvarit vodochodský francouzské brambory
Suroviny: zelí kysané, maso, uzenina, sýr, smetana kysaná, zázvor, paprika sušená sladká, brambory, cibule, česnek
Povíkendový nářez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RgBR
2 názory