Babiččiny buchty s mákem a povidly
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 832 kJ / 2 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,99 g |
Tuky | 130,83 g |
Vláknina | 33,65 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 282,96 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2016 19:03
17. 8. 2016 18:11
17. 8. 2016 15:40
Já těsto na buchty vlastně nějak nevážím. Někdy používám olej, skvělá je i majonéza, nedávno jsem dělala koláče s majonézou od uživatelky Mika a byly vynikající
17. 8. 2016 13:22
17. 8. 2016 08:47
Do makové nádivky dávám vždy trochu másla, med, perníkové koření a mléka určitě trochu víc.
17. 8. 2016 07:21
...šťáva z jednoho citronu ( 1 lžička nebo 1 lžička octa).....z 1 citronu je přeci víc šťávy než jediná lžička
Stejně nerozumím počtu brambor v surovinách (2 větší uvařená a najemnno 1 nastrouhaná brambora - tak kolik)
Pokud bude někdo zkoušet, těsto vykyne mnohem menším množstvím droždí, stačí ho 15- 20 g, těsto není nijak mastné. Jak by se mělo z kostky (42 g) odřezávat ty zbylé dva gramy?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 15 minutami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 8 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít ho až před použitím
Jak na šišky plněné mákem? Brambory uvařte den dopředu a pikantní marmeláda s čerstvě namletým mákem dodají náplni říz
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: buchty s mákem babiččiny buchty domácí buchty babiččiny recepty kynuté buchty s makem české buchty s mákem české buchty babiččiny babiččiny makové buchty buchty s mákem recept domácí buchty s mákem babičiny buchty buchty z makem babiččiny kynuté buchty babiččiny povidlove buchty babiččiny buchty s tvarohem babiččiny české kynute buchty recept recept na kynute buchty s makem recept na babiččiny buchty recept na buchty s makem buchta s makem staročeske buchty s makem
Suroviny: droždí, cukr krupice, mléko, cukr vanilkový, vejce, mouka polohrubá, brambory, sádlo vepřové, citron, olej, mák mletý, mléko, cukr, rum, povidla švestková, skořice mletá, rum
Babiččiny buchty s mákem a povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpjn
6 názorů