Francouzské čokoládové dukáty
Suroviny
Porce: asi 150 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 14 160 kJ / 3 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,92 g |
Tuky | 191,72 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 722 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 352,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doporučuji upéct jeden plech a podle něj zvolit množství těsta a dobu pečení. Já nejen první plech spálila, ale ještě se mi spojily dohromady. Ještě že jich je tolik a dají se jíst i rozlámané.
Zdroj: Varecha.sk
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2016 21:48
sice těsto bylo dosti mazlavé, ale přidala jsem více mouky. neměla jsem tolik ořechů, tak jsem opražila vločky. i tak výborné!
4. 10. 2016 17:08
Hezké mlsání
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 13 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 28 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: čokoládové moucniky francouzský čokoládu rozehřejeme nad parou jak rozehřát čokoládu francouzska cokoladova bublanina recept
Suroviny: čokoláda, mouka polohrubá, cukr, máslo, škrob, vejce, prášek do pečiva, sůl, ořechy sekané
Francouzské čokoládové dukáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6rK
2 názory