Pečený balíček z remosky
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 714 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,53 g |
Tuky | 26,34 g |
Vláknina | 3,67 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 868 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 19,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2016 16:51
3. 11. 2016 16:07
Remosku miluju, dřív jsem ji měla jen na chatě, ale koupila jsem si ji i domů, i když tu mám troubu, ale hodně věcí je daleko lepší z remosky / nehledě na úsporu energie /.
3. 11. 2016 15:39
3. 11. 2016 15:17
3. 11. 2016 13:17
Jituš, kdybys náhodou chtěla - na Aukru jsou pořád ke koupi remosky starší, i já takovou pra-babičku odtamtud mám. Nemá se na ní vlastně co zkazit, jen ta topná spirála ve víku a ta jde dobře nahradit novou.
3. 11. 2016 13:12
3. 11. 2016 13:08
3. 11. 2016 13:03
3. 11. 2016 12:59
3. 11. 2016 12:59
Základem jsou u nás vždy brambory, různě ochucené - když pak balíček otvíráš, ta vůně...
3. 11. 2016 12:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 4 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 27 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 42 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Další recepty
Tématické fráze: pečený bůček v remosce pečené brambory v remosce buček v remosce buček pečeny v remosce remoska levně brambory pečené v remosce recepty z remosky peceny bucek vremosce recepty na pečení v remosce recept pečený bůček v remosce buček z remosky buček v remosce recepty pečený bůček v v remosce remoska peceny bucek maso v alobalu pečené v remosce pečení bucku v remosce pečené v remosce remoska recepty remoska bůček bramborák pečený v v remosce
Suroviny: brambory, olej, česnek, sůl, cibule, kmín drcený, maso uzené
Pečený balíček z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9EVJ
11 názorů