Netradiční segedínský guláš s rajčaty a čabajkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 29 303 kJ / 7 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 267,21 g |
Tuky | 193,33 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 2,40 g |
Sodík | 4,74 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 43,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2018 00:26
12. 3. 2018 19:15
9. 12. 2016 00:06
8. 12. 2016 20:41
8. 12. 2016 19:30
8. 12. 2016 19:30
8. 12. 2016 17:40
8. 12. 2016 15:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 14 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 29 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: recepty s cabajkou segedínský guláš recept guláš s čabajkou netradiční guláš segedínský guláš segedinský guláš recepty gulaš čabajka pokrmy s čabajkou recept segedinský guláš segedínský guláš šlehačka cabajsky gulas segedínský guláš bez šlehačky recept na segedinsky gulas bez slehacky segedínský guláš z klobasy čabajské kostky
Suroviny: kýta vepřová, rajče sekané, zelí kysané, klobása čabajská, šlehačka, cibule, česnek, paprika, kmín celý, demi glace, škrob kukuřičný, feferonka, sůl, pepř, olej
Netradiční segedínský guláš s rajčaty a čabajkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8r1o
8 názorů