Štrúdl s povidlovo-tvarohovou náplní
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 010 kJ / 2 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,25 g |
Tuky | 151,84 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 762 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 243,14 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2021 23:23
7. 2. 2021 23:12
7. 2. 2021 23:05
Po upečení klasika , potřít máslem s rumíkem! Potřebuje to pár hodin odpočinout, na spojení chutí, ale dobrota veliká.
Myslím, že se dá udělat velmi dobře, i z listového těsta. Nedělala jsem naposled!
6. 2. 2021 20:33
6. 2. 2021 20:03
6. 2. 2021 20:00
6. 2. 2021 19:52
6. 2. 2021 19:25
Přidala jste do tvarohové náplně pudinkový prášek? Ten konzistenci tvarohu trochu zpevní. Někdy bývá tvaroh ve vaničce řidší, tak je třeba dát pudinkového prášku o trochu více.
6. 2. 2021 19:17
6. 2. 2021 19:13
6. 2. 2021 18:36
20. 3. 2017 00:33
19. 3. 2017 13:26
18. 3. 2017 23:30
18. 3. 2017 21:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 44 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šunkofleky zvládne i kuchař začátečník. Máme pro vás 6 tipů na jejich vylepšení
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak si vyrobit ovocnou šumivou bombu, která vytvoří z každého nápoje originální drink
Další recepty
Tématické fráze: tvarohova napln do strudlu štrudl s tvarohovou náplní naplne do strudlu strudl s tvarohem a povidly náplň do štrůdlu povidlovo tvarohový koláč štrůdl s tvarohem tvarohová nápln do štrúdlu štrůdl s marmeládou štrůdl s tvarohem a švestkami tvarohová štrudl strudl se svestkami a s tvarohem recepty tvaroh a povidla štrudl s s povidlím naplne na štrůdl štrůdl náplně recepty štrudl z tvarohem nejlepsi tvarohova napln do strudlu recept na štrudl pudink tvaroh štrůdl s povidlím
Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, cukr vanilkový, sůl, voda, vejce, olej slunečnicový, máslo, tvaroh plnotučný, cukr vanilkový, cukr krupice, vejce, kůra citronová, pudink vanilkový, povidla švestková
Štrúdl s povidlovo-tvarohovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZEMv
26 názorů