Marinované párky pana Soptika
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 016 kJ / 1 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,91 g |
Tuky | 127,24 g |
Vláknina | 13,95 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 4,70 g |
Sůl | 11,90 g |
Sacharidy | 54,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 6. 2017 10:42
5. 6. 2017 06:46
5. 6. 2017 06:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 minutou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 24 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 39 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Marmeláda z domácí pekárny: Poradíme vám, jak ji připravit téměř bez práce
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: párky recepty marynovane parky pan párek parky na kečupu parky v nalevu párek kečup okurka parky v nalevu recept
Suroviny: párky, cibule, okurka čerstvá, majolka, hořčice plnotučná, ocet, olej, omáčka worcesterová, pepř, kečup sladký
Marinované párky pana Soptika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jwYl
3 názory