Džem z angreštu, červeného a černého rybízu
Suroviny
Porce: 5 skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 18 727 kJ / 4 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 087,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2017 20:56
rihana: Já ho nemám, ale taky mne to napadlo, že by to bylo fajn
25. 7. 2017 20:31
Dnes jsem ho vytvořila a je opravdu super, hlavně nemám žádný odpad, jelikož rybízu a angreštu mám málo. Ovoce jsem rozmixovala na smoothi mixéru. Díky za recept.
7. 7. 2017 10:45
tejaja:
No, nerad bych sfajroval jako ten Janek co měl včéra výročí, ale dopustím se kacířské úvahy a pokusím se to tu uhrát na plichtu Je to sice notoricky známá věc, ale jestli ony děvuchy třeba nepoužily přezrálé ovoce, he Možná ušetřily na cukru, ale zato jim to blbějc želírovalo...
No, nerad bych sfajroval jako ten Janek co měl včéra výročí, ale dopustím se kacířské úvahy a pokusím se to tu uhrát na plichtu Je to sice notoricky známá věc, ale jestli ony děvuchy třeba nepoužily přezrálé ovoce, he Možná ušetřily na cukru, ale zato jim to blbějc želírovalo...
5. 7. 2017 21:01
tejaja: Nebylo, Terezko. Já to měla tuhé po vychladutí, ona mi donesla skleničku na druhý den ukázat. Docela jsme se smály, malinko škodolibě jsem jí říkala, že cukr je holt cukr . Tak mne nakopla do zadku se smíchem
5. 7. 2017 20:56
Jana Remkova: Netuším...určite to nebolo tuhé ani na druhý deň? To neverím, pokiaľ robila z čistých ríbezlí a egrešov a nič nepridávala.
4. 7. 2017 23:32
Jana Remkova: vďačne aj inokedy.
4. 7. 2017 23:30
magdalenka: děkuji
4. 7. 2017 23:08
Jana Remkova: ja neviem múdro som chcela vysvetliť, prečo sa casino čuduje...
4. 7. 2017 17:34
tejaja: Tak proč kamarádce, která celý život zavařuje to s klasickým cukrem neztuhlo? Dělaly jsme to v jeden den, když jsme si na naší zahradě nasbíraly ovoce a vedly jsme podobný rozhovor na procházce před tím. Ona že nemá ráda ty uměliny a já, že mám ráda jistotu. No a na druhý den jsem se s chutí zasmála, protože to byla ona, která mne zavařovat naučila.
4. 7. 2017 16:58
Jana Remkova: Janka, lekvár z ríbezlí stuhne aj keď nechce, skutočne netreba gelfix. Ja pridávam na jeseň ríbezľovú šťavu do lekváru z čiernej bazy, pretože tá neobsahuje pektín a inak by to nestuhlo. A netreba to dlho vatiť, akurát treba počítať s tým, že lekvár bude hustý a pevný až po úplnom vychladnutí, preto sa môže stať, že to vyzerá, že netuhne.
4. 7. 2017 16:40
magdalenka: Tak o čem se tady bavíme?
4. 7. 2017 16:12
Jana Remkova: ja nemám problém s gelfixom...
4. 7. 2017 16:10
magdalenka: Já trochu ano . Kamarádka to vařila bez gelfixu a pak ještě 2x, protože jí to neztuhlo. Nakonec z toho měla polovinu té počáteční dávky. Takže si myslím, že jsem na tom lépe
4. 7. 2017 15:47
Jana Remkova: ja s tým nemám problém...
4. 7. 2017 15:44
magdalenka: Mám zkušenost a vím to. Nicméně se to mnohem déle vaří. Tak proč neušetřit čas?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno 5. 6. 2024 18:25
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno 5. 6. 2024 17:29
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Právě bylo uvařeno:
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
oli.fisch uvařila před 4 hodinami
Houby s tarhoňou
Eviip uvařila před 5 hodinami
Červená čočka na kyselo
honza3792 uvařil před 5 hodinami
Výborné lasagne
honza3792 uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Luluska uvařila před 8 hodinami
Masové kuličky v rýži
Lennulinka uvařila před 11 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Lennulinka uvařil před 11 hodinami
Koprová omáčka
MamkaTerka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Džus z cukety: Připravte si nápoj plný vitamínů, který vás v horku zaručeně osvěží
Byliny v kuchyni: Angrešt posiluje imunitu, zpevňuje cévy a pomáhá při růstu vlasů
Dvacetiminutový těstovinový oběd: Vynikající jídlo plné masa a zeleniny je hotové za chvíli a zvládne ho i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: marmeláda z rybízu a angreštu marmeláda z angreštu marmeláda z angrestu a rybizu marmelada z cerneho rybizu a angrestu cerny rybiz marmelada proc netuhne marmelada marmelada z černého rybízu recept marmeláda z červeného angreštu marmeláda angrest rybíz dzem z černého rybízu recept angrešt marmeláda marmeláda z černého rybízu marmeláda z angreštu a černého rybízu džem z černého rybízu recepty rosol z angrestu marmelada rybiz angrešt proč netuhne džem marmeláda černý rybíz a angrešt marmeláda angrešt a rybíz marmeláda z rybízu angreštu
Suroviny: angrešt, rybíz černý, rybíz červený, gelfix, cukr krystal
Džem z angreštu, červeného a černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nX7
23 názorů