Plněná krkovička s masovou směsí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 727 kJ / 2 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 293,40 g |
Tuky | 127,56 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 42,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 45 minutami
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 6 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krájené hranaté "koláče" z plechu
Beruna uvařila před 25 minutami
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 3 hodinami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 3 hodinami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Domácí kuřecí stripsy jako z KFC máte hotové hned: Hrníčkový recept na oblíbenou klasiku baví internet
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: masová směs z krkovicky plněna krkovička čabajkové klobásky recept
Suroviny: krkovice vepřová, česnek, maso hovězí mleté, víno bílé, cibule, klobása, sůl, pepř čtyř barev, kmín drcený
Plněná krkovička s masovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jwBY
0 názorů