Pivní bramboráky
Receptů na bramboráky jsou stovky. Každá kuchařka pokládá ten svůj za nejlepší a taky záleží na zvyku každého z nás. Přesto je dobré si občas zkusit něco nového, co vás možná mile překvapí a stane se vaším novým favoritem.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 002 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,86 g |
Tuky | 8,88 g |
Vláknina | 15,78 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 122,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bramboráky mají výraznou chuť a jsou hodně křupavé. Místo žampionů můžete přidat škvarky, anglickou slaninu nebo uzené maso. Vše nakrájené na drobno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2022 20:15
Capri12: Děkuji za zprávu, ale proč píšete o tuku. To přece na zlatavé barvě nemá vliv.
30. 8. 2022 17:55
Já jsem dělala bramboráky podle svého receptu, jen jsem přidala pivo. Nebylo to špatné, ale stačilo 1x . Nemusím tolik tuku, aby byly takto zlatavé.
12. 8. 2017 21:23
Prima bramborák,s cibulkou ta dodá chuť.
12. 8. 2017 14:18
Já si to ukládám a když mě bude honit mlsná......
9. 8. 2017 07:23
strasne rad mam bramboraky ale když stu kolik věci dotoho třeba prejde mi hut jsem stary mladenec a na tyhle věci nejsem zazizeni ja vym sikovnost ale mno nejsem zensteli
2. 8. 2017 16:48
Hezký nápad s těmi žampiony
1. 8. 2017 20:44
Bramboráčků není nikdo dost, a pivo do těsta i k nim
1. 8. 2017 18:47
No jo, když já tu cibuli vždycky kupovala v Kauflandu a poslední dobou tam není. Jaký význam má to pivo v těstě Miládko? Paráda a samozřejmě..
1. 8. 2017 18:37
jemmy: Děkuji..
1. 8. 2017 18:25
Nadja: Zapomněla jsem napsat..opraveno..
1. 8. 2017 17:49
mika59: pivo dáváš do těsta, nebo jen na zapíjení?
1. 8. 2017 16:34
Super,velka dobrota jako vzdy ,krasne foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 41 minutami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 8 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nastrouhat brambory. Základ do bramboráků je hotový během chvilky
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví
Jak připravit ty nejlepší bramboráky? Vyzkoušejte tři jednoduché rady a vaše bramboráky budou ještě lepší
Další recepty
Tématické fráze: pivní bramborak bramboráky bramborak s pivem bramboráky s pivem bramboráky recept recept na bramboraky jak usmažit křupavou cibulku jak usmažit cibulku do křupava cmunda na plech s pivem bramborák jak usmažit bramborák bramboráky bez tuku bramborak se žampiony recepty pivni bramborak bramborák bez tuku bramboráčky bramborák na na pivě bramborák pivo bramborák na pivu bramborák světlý
Suroviny: brambory, pivo světlé, vejce, česnek, žampióny, cibule sušená smažená, mouka hladká, strouhanka, kmín celý, sůl, pepř mletý, majoránka, olej
Pivní bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vxA
12 názorů