Kdoulový sýr ze slupek
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
30 kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 11 181 kJ / 2 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,65 g |
Tuky | 35,25 g |
Vláknina | 46,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 547,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kdoule je ovoce s léčivými účinky. Obsahuje 10% cukru, pektin, kyseliny, třísloviny, silice, vitamín C, draslík, fosfor, hořčík, vápník, měď, železo atd.
Při výrobě tohoto sýra se využívají slupky kdoulí, jinak odpad, který vzniká při výrobě kdoulového kompotu. Dobře vyzrálé kdoule mají žlutou barvu a jemnou vůni.
Po natrhání necháme kdoule ještě několik dní dozrát, aby získaly barvu a vůni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2019 08:48
17. 11. 2019 23:41
24. 11. 2017 19:57
24. 11. 2017 19:54
24. 11. 2017 18:26
24. 11. 2017 17:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 16 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Znáte mišpule? Sladké zimní ovoce je ideální na marmeládu, ta spolu se skořicí dodá nezaměnitelnou chuť křehkým tartaletkám
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Kdoule příjemně voní a chutná, potřebuje ale tepelnou úpravu. Připravujeme z ní želé a používáme ji do koláčů
Další recepty
Tématické fráze: kdoulový sýr kdoule sýr kdoulový sýr recept syr z kdoule kdoule recepty sušení kdoulového cukroví mrazene kdoule recept kdoulovy syr ldoulový sýry koláče s odpadu dužin
Suroviny: kdoule, cukr krystal, rozinky, ořechy vlašské, kyselina citronová, skořice mletá, olej
Kdoulový sýr ze slupek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WrOn
6 názorů