Bylinková játrová omáčka se žampiony
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 966 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,14 g |
Tuky | 16,88 g |
Vláknina | 9,67 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 20,32 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2018 23:21
Jiřka: drůbežímu játru ani játru z králíka sůl vůbec nevadí, spíš lepší chutnají.
15. 1. 2018 18:58
Jiřka: Drůbežím to nevadí, pokud vím.
15. 1. 2018 18:56
Játra před konečnou úpravou NIKDY nesolit !
14. 1. 2018 20:09
Mnam.......
14. 1. 2018 20:07
Škoda,že tu nebyl recept dříve,dnes jsem dělala z krůtích jater,ale nedala jsem bylinkytak příště udělám a jistě tím játrovou omáčku vylepším
14. 1. 2018 19:46
Jana Dorazinová-Remková: ...díky
14. 1. 2018 17:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 sekundou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 23 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 38 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Další recepty
Tématické fráze: játrová omáčka játrová omáčka z kuřecích jater omáčka s játry a žampionech omáčka se žampiony žampionová omáčka kuřecí játrová omacka se zampiony játrová omáčka z kuřecích jater se žampiony játrová omáčka s žampionama zampiony bylinky játrová omáčka s rozmarýnem omačka se žampiony recepty žampionová omáčka s játrou jatrova omacka na zampionech kureci jatra na zampionech játrová omáčka videorecept játrová omáčka se žampionama zampionova omáčka z čerstvých zampionu
Suroviny: játra kuřecí, žampióny, cibule, česnek, rozmarýn, tymián, sůl, pepř mletý, vývar, olej
Bylinková játrová omáčka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEXN
7 názorů