Oukotě / staročeský závin
Suroviny
Porce: 10 a více
Nutriční hodnoty
Energie | 13 884 kJ / 3 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,41 g |
Tuky | 126,92 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 329,74 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2018 13:11
15. 4. 2018 13:09
13. 4. 2018 18:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 9 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 23 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 23 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno 11. 6. 2024 17:28
Právě bylo uvařeno:
Babiččina kulajda
hajibuni uvařila před 29 minutami
Salát s cottage sýrem
Franibald uvařil před 2 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Jirka6363 uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 4 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 4 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 4 hodinami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Duhový dort
Andreass uvařila před 5 hodinami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: starocesky makovy závin staročeský perníkový závin ružomberský perník oukote pernikove rolády kynutý závin povidlový youtube starocesky orechovy závin perníkový závin oukotě youtube ořechový závin staročeský závin z perníkového těsta závin staroceský s tvarohem perníkovy závin ruzombersky zavin staročeský vánoční makovec staročeský závin povidlový závin
Suroviny: mouka hladká, mouka celozrnná, cukr moučkový, vejce, máslo, med, soda jedlá, koření do perníku, sůl, rum, ořechy mleté, mléko
Oukotě / staročeský závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvq2
3 názory