Zapečené brynzové brambory
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 9 806 kJ / 2 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,34 g |
Tuky | 35,68 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 893 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 259,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2018 18:01
20. 5. 2018 17:51
Ospravedlňujem sa za tykanie, na týchto stránkach to bolo doteraz bežné. Želám Vám veľa pekných chvíľ tu strávených a veľa dobrých receptov.
20. 5. 2018 17:47
17. 5. 2018 19:50
Prosím, urob úpravu receptu, v tejto forme nie je veľmi použteľný.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 8 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 14 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 37 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 53 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: zapečené brambory s brynzou recepty s bryndzou
Suroviny: brambory, prsa kuřecí, brynza, mléko, vejce, smetana na vaření, pažitka, pepř
Zapečené brynzové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KjxJ
4 názory