Žampionový pekáček s novými bramborami a šalotkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 099 kJ / 1 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,80 g |
Tuky | 62,32 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 166,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství surovin je orientační. Můžete dát více žampionů nebo naopak brambor.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2022 12:56
5. 8. 2022 09:50
21. 7. 2022 08:36
26. 7. 2018 19:48
14. 7. 2018 22:20
10. 7. 2018 22:26
10. 7. 2018 19:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 6 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 15 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 2 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 4 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 4 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: co vařit nové brambory recepty brambory se salotkou a zampiony brambory na pekáček brambory se žampiony a šalotkou
Suroviny: žampióny, brambory, cibule šalotka, česnek, smetana ke šlehání, koření na grilovanou zeleninu, rozmarýn, sůl, pepř, olej
Žampionový pekáček s novými bramborami a šalotkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/orDB
7 názorů