Wilfriedův ďábelský guláš
Suroviny
Porce: asi 4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 936 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,03 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohle jídlo je opravdu jen pro milovníky ostrých jídel, ale příjemně vás to zchladí. Pro zjemnění chuti je výborné rajčátko, a lahůdková cibulka
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 7. 2009 13:48
Špagetko,plameny,plameny,ale jak krásně vám to vypálilo "červa" a protáhlo vás to od vlasů, až po konečky prstů na noze. Jednou za čas je to nutnost-tak jasný boďan
7. 7. 2009 13:25
Jani viz poslední 2 slova mého komentáře
7. 7. 2009 13:22
Já mám moc ráda ostré jídlo, guláše nevyjímaje. Jen bych asi místo pálivé papriky dala čili tekuté koření, jinak super
7. 7. 2009 13:10
Ještě teď ze mě šlehají plameny , ale je to fakt dobré, ještě zbyly 2 porce a to chci vidět, co to udělá po rozležení. Jinak můj muž tyhle "ostré chutě" prostě miluje, tak jsem mu do toho tentokrát "neremcala"
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 18 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 19 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 6 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zpěvák Ben Cristovao je veganem z přesvědčení. Zvířata žijí v nekřesťanských podmínkách, říká slavný influencer
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Tématické fráze: jak zjemnit pálivé jídlo jak zjemnit ostre jidlo jak zjemnit pálivý guláš pálivý guláš zjemnění ostrého guláše zjemnění paliveho guláše zjemnění gulase cim zjemnit ostre jidlo zjemneni ostreho jidla jak zjemnit palivou chut zjemneni paliveho jidla jak zjemnit ostrý guláš zjemnit palivou omacku zjemnit ostre jidlo guláš z vepřového plecka jak zjemnit pálivost jídla jak zjemnit omáčku guláš z vepřové panenky mám ostry guláš jak ho zjemnit zjemnění pálivé chuti
Suroviny: plecko vepřové, paprika sušená sladká, koření paprika gulášová, paprika sušená pálivá, pepř mletý, cibule, sůl, vývar, tuk, rajče cherry, cibule lahůdková
Wilfriedův ďábelský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z47R
4 názory