Vývar z volské oháňky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 513 kJ / 1 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,20 g |
Tuky | 129,70 g |
Vláknina | 20,19 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 627 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 35,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuk seberte, až když vývar vychladne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2018 17:59
Na to, že by měl být vývar čirý, tak je hnědý Taky dávám neloupanou cibuli a zeleninu v celku, tak, jak Casino
6. 11. 2018 12:38
té vody je málo, musí se dolévat, ten litr se za tu dobu vaření vyvaří
6. 11. 2018 12:35
1974andrea:
No co?
No vyhodit, že
Stojí psáno: "Polévku pomalu slijte přes jemné plátno, aby byla čirá."
No co?
No vyhodit, že
Stojí psáno: "Polévku pomalu slijte přes jemné plátno, aby byla čirá."
6. 11. 2018 12:21
Nějak tam chybí, co s tou osmahnutou zeleninou s kořením a sherry. Přidá se ještě vařit ke kostem nebo už jenom jako vložka do hotového vývaru?
6. 11. 2018 11:17
"nechte nasekat na dvoucentimetrové kousky."
" maso nakrájejte na malé kostičky."
No, někde jste se patrně sekl, že
Litr vody? Tož to bude síla!
Ale líbí se mi, že nepočítáte pepř po kusech
***
Není nezbytné do VÝVARŮ zeleninu krájet...
...a cibule se vaří NELOUPANÁ natož aby se smažila do zlatova (nevaříme cibulačku, že Snad pouze rozpůlit a řeznou plochu "spálit" na nasucho (pro lepší barvu vývaru)
***
OT
Na oddělení tuku se dá koupit konvička
https://www.google.cz/search?ei=-1rhW-vsAcrIwALX5p...
" maso nakrájejte na malé kostičky."
No, někde jste se patrně sekl, že
Litr vody? Tož to bude síla!
Ale líbí se mi, že nepočítáte pepř po kusech
***
Není nezbytné do VÝVARŮ zeleninu krájet...
...a cibule se vaří NELOUPANÁ natož aby se smažila do zlatova (nevaříme cibulačku, že Snad pouze rozpůlit a řeznou plochu "spálit" na nasucho (pro lepší barvu vývaru)
***
OT
Na oddělení tuku se dá koupit konvička
https://www.google.cz/search?ei=-1rhW-vsAcrIwALX5p...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: vývar neloupaná cibule polévka z volské oháňky recept
Suroviny: oháňka hovězí, olej, cibule, mrkev, celer, pórek, rajče, máslo, pepř celý, bobkový list, koření hřebíček, sůl, česnek, tymián, sherry
Vývar z volské oháňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/40y1
5 názorů