Péřové buchty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 935 kJ / 3 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,94 g |
Tuky | 116,50 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 3,54 g |
Sůl | 4,16 g |
Sacharidy | 477,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento i spoustu dalších receptů najdete na http://domacipekarny.dama.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2013 17:02
kysnuté cesto s prdopečom nesklame!
a áno, myslím, že lekvár je lepšie dať nahor
a áno, myslím, že lekvár je lepšie dať nahor
4. 10. 2010 19:33
je to lehke a dobre
13. 7. 2009 09:33
Heli, buchty jsou opravdu s náplní vevnitř, ale to je recept z nějakého časopisu a ono se to opravdu jmenovalo péřové buchty, takže jsem nechtěla měnit Povidla se dávají na to kolečko.
13. 7. 2009 08:45
Zmátl mě název "buchty". Ta povidla patří dovnitř i navrch nebo jenom navrch? Když "buchty" pak by měla náplň patřit dovnitř, pokud je nahoře, měly by to být koláče. Nebo je to jinak? Ujasni mi to prosím, Alenko.
12. 7. 2009 20:06
Recept vypadá tak jednoduše a skvěle, že ho určitě zkusím. Bodík už letí. Dík
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 12 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 5 minutami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 1 hodinou
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 2 hodinami
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Desatero - jak na česnekové pesto. Jak se připravuje, co do něho patří a jak ho využijeme
Další recepty
Tématické fráze: buchty s povidlama péřová buchta hrnková perovy kolac domácí povidla buchta s povidlama buchty z domácí pekárny povidla z domácí pekárny péřová buchta s tvarohem recept na peřovou buchtu péřové řezy mandarinková buchta prostřeno kynute buchty s povidlama domácí pekárna buchty buchty pekarna buchty domácí pekárna pérove kynute buchty povidla v domácí pekárně péřové koláčky banánový bucht recepty buchty s povidlama
Suroviny: droždí, mouka hladká, sůl, prášek do pečiva, soda jedlá, cukr, podmáslí, máslo, máslo, marmeláda
Péřové buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3lzM
5 názorů