Vejce s cheddarem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 636 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,11 g |
Tuky | 30,88 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 803 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vejce jsou díky perlivé vodě krásně nadýchaná a nadlehčená, musíme je ale při smažení míchat jen zlehka, nejlépe tak, že po dně kreslíme velkou osmičku - jinak by bublinky utekly. Kdo chce vajíčka spíš krémovější, použije místo perlivé vody smetanu. Cheddar je výrazný sýr, který jídlo ochutí, takže se už nemusí přidávat nic dalšího. Na osobu počítáme tři vejce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2019 18:26
7. 9. 2019 17:47
7. 9. 2019 17:24
Čedar je do míchaných vajíček podle mne chuťově nejlepší
Ehm...to ufo na okurce je půlka maličké naložené červené řepy???
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 21 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 36 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Velikonoční barevné chlebíčky jsou chutným občerstvením nejen pro koledníky
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny s cheddarem recepty s cheddarem
Suroviny: vejce, máslo, voda perlivá, sůl
Vejce s cheddarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lwPj
3 názory