Žampionová omáčka II.
Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Energie | 4 961 kJ / 1 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,31 g |
Tuky | 84,93 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 71,76 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Focaccia s čerstvými rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní vepřová směs s brambory a cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Banana bread nebo-li banánový chlebík
Přidáno před 7 hodinami
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská polévka
Noe_tvori uvařila před 2 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
jitule248 uvařila před 3 hodinami
Belgické vafle
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
Valis uvařila před 4 hodinami
Letní pohankový salát
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Brambory s vejci v hořčičné omáčce
Monika76 uvařila před 5 hodinami
Dunajské vlny
Kattyy uvařil před 5 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Ivet_Ka uvařila před 6 hodinami
Vepřová kýta na zelí z pomalého hrnce
caprioli uvařila před 6 hodinami
Mléková polévka s bramborami a vejci
Hanina65 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny peče: Hrníčková Granko bábovka je neskutečně vláčná, voní kakaem a snadno se připravuje
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: žampionová omáčka žampiony recepty žampiony recept recepty na žampiony žampionova omacka na na kyselo zampionova omáčka videorecepty top recepty žampionová omáčka recept zampiony omáčka se žampiony žampionová omáčkou žampionová omáčka bez mouky jak zavařit žampiony
Suroviny: žampióny, máslo, olej, cibule, mouka hladká, vývar masový, mléko, smetana 12%, sůl, ocet
Žampionová omáčka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pAGX
0 názorů