Francouzská bramboračka
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 964 kJ / 1 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 93,20 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 47,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jednodušeji to snad ani nejde!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 15 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 57 minutami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 2 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 3 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 3 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 3 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Další recepty
Tématické fráze: francouzská bramborová polévka
Suroviny: brambory, sýr tvrdý, smetana ke šlehání, sůl, pepř, veka, máslo
Francouzská bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8J5j
0 názorů