Řízky z býčích žláz
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso v této úpravě mi chutnalo o trochu více než http://www.toprecepty.cz/recept/6161-vesele-byci-k..., připadalo mi pevnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2009 10:22
Jeto dobre jidlo chutná to dobre .
27. 7. 2009 00:40
spagetko, to nesmis manzilkovi rikat "ty bejku"
22. 7. 2009 07:42
Cathleentak to je trefa do černého,alespoň u mě.Miluji je a myslím že tohle jídlo se mi nikdy nepřejí.Jak ti závidím že jsi je teď někdy měla.U nás jsou k dostání skoro pořád a tak na nich ulítávám dost často.Jen já nedávám česnek,ale jen solím.To pro jejich přirozenou chuť.Máš boďku
21. 7. 2009 20:38
Ja som mala zábrany iba dovtedy, kým som neochutnala. Dávam si ich, ak ich sporadicky zahliadnem v jedálnom lístku niekde v reštaurácii. Delikatesa! +
21. 7. 2009 20:22
Ivuš, je to delikatesa. Pokud někde býčí žlázy zahlídnu, neváhám.
Posílám osmý bodík.
Posílám osmý bodík.
21. 7. 2009 19:49
mnááám, kouličky, ty já ráda , ale už jsem je tak sto let nejedla!! letí letí bod!!
21. 7. 2009 17:03
Vidíš!!! Říkala jsem myslím, že řízky jsou skvělé z tohoto tovaru, nebo ne? Máš plus!! Jenže, u nás jsem je dlouho neviděla
21. 7. 2009 16:08
Cathleen, tak teď jsi mě dostala. Vůbec všechno, co voní osmaženou strouhankou, je moje. A ještě k tomu taková kvalitní dobrůtka. +
21. 7. 2009 15:46
Jé, to je to, o čem jsem psala v předešlém receptu. Konečně opravdová chuťovčička...Naštěstí máme řezníka, který to objednává. Jen manžílka to jaksi nemohu naučit papat... .
21. 7. 2009 14:30
Cathleen, tak to je přesně ta ňaminka co nám tak chutnalaza to ti musím dát bodíka a velmi ráda
21. 7. 2009 14:19
Cathleen. Sakryšty vy si dáváte. To musíš mít u nějakého řezníka protekci. Oba recepty jsou fantastické.¨Ledvinky jsou proti žlázám žebrota. Žena je nedostala už minimálně rok. Ještě tak někdy v Trhových Svinech.Ale nyní nejsme na chatě tak nevím. Ale zase musím zapracovat mezi známejma, když jsi mi to připoměla. Bodík + dostaneš u obou receptů. Oba děláme. Fantazie.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 17 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 2 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 4 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 6 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
I trojobal lze dovést k dokonalosti. Naučte se to podle videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: biči žlázy byčí kule býčí žlázy cena býčí koule bejci koule bíčí žlázy recept recept na býčí koule byčí koule recept recepty býčí koule bici zlazi recept na bičí žlázy býči žlazy-recept recept bíčí žlázy byci koule recepty recept býčí koule bejčí koule recept uprava býčích koulí vocílka řeznictví řízky řeznictví vocílka
Suroviny: býčí žláza, mouka, vejce, strouhanka, pivo světlé, sůl, česnek
Řízky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOjJ
41 názorů