Masovo-uzeninová směs à la ražniči
Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 637 kJ / 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,06 g |
Tuky | 60,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 162 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 12,66 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 9 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Vyrobte si mast z rýmovníku. Pomůže v boji proti nachlazení a uleví od bolavých dutin. Vyzkoušejte oblíbený recept na jeho přípravu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: ražniči recept uzeninová směs na topinky ražniči recepty masové směsi uzeninová omáčka top recepty
Suroviny: maso vepřové, špekáček, špek uzený, sádlo, cibule, sůl, pepř mletý, česnek, chilli
Masovo-uzeninová směs à la ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8JmL
0 názorů