Segedín z bůčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 589 kJ / 2 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,80 g |
Tuky | 180,58 g |
Vláknina | 27,12 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 61,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2022 14:24
"Každý jen tu svou má za jedinou..."
Moje milovaná je M.J.Sandtnerová; vařeno tedy podle ní a při čekání na výsledek jsem brouzdal po rcp
Ukázalo se, že vařím segedín stejně jako Dajda: tedy bez divokého koření
...česnek jsem nakonec omilostnil a nebyla to chyba
...a bez bujónu a bez mouky (lepek) - zahustil jsem bramborem. Jídlo zahuštěné moukou je samozřejmě lahodnější, o tom žádná, že
***
Radost a chuť mi trošku dost pokazila skutečnost, že maso bylo extra "cítit" prasečinou...
No, čím asi mělo "vonět", když bylo z vepřového, že?
Ale stejně by mě zajímalo v čem se to čuně vyválelo...
Moje milovaná je M.J.Sandtnerová; vařeno tedy podle ní a při čekání na výsledek jsem brouzdal po rcp
Ukázalo se, že vařím segedín stejně jako Dajda: tedy bez divokého koření
...česnek jsem nakonec omilostnil a nebyla to chyba
...a bez bujónu a bez mouky (lepek) - zahustil jsem bramborem. Jídlo zahuštěné moukou je samozřejmě lahodnější, o tom žádná, že
***
Radost a chuť mi trošku dost pokazila skutečnost, že maso bylo extra "cítit" prasečinou...
No, čím asi mělo "vonět", když bylo z vepřového, že?
Ale stejně by mě zajímalo v čem se to čuně vyválelo...
10. 6. 2021 17:20
S malou úpravou vařím taky tak, zelí jsem měla sterilované kysané. Smetanu dávám někdy kysanou na horký guláš, každý podle chuti..přidala jsem foto.
24. 11. 2019 20:54
recepty73: Souhlasím,jen u každého receptu který tady je tak ho casino haní,o tom tyhle stránky nejsou,každý vaří jinak,nezkusil a kecá do všeho.
24. 11. 2019 20:52
Dajda: Zkusím příště zapect,dobrý nápad.diky
24. 11. 2019 18:33
recepty73: Nakonec v mém případě vlastně není úplně nakonec, ale předtím, než dám guláš ještě na závěr zapéct do trouby. https://www.toprecepty.cz/recept/30046-segedinsky-... Cítit rozhodně nic není.
24. 11. 2019 18:18
Sterilované zelí nekysané? Vždyť může být sterilované zelí i kysané
Proč ne česnek? Neříkám, že ho dávám zrovna 4 stroužky, někdy ho nedám vůbec, ale nakonec určitě ne, to pak česnek nedodá jídlu ten správný ocásek, ale minimálním povařením je právě cítit po česneku. No, každý vaří podle vlastní chuti a o tom to je, že ...minulý týden jsem jedním uchem poslouchal pořad: Co naše babičky uměly a... no, paní také česnek přidala s masem a dusila...
Proč ne česnek? Neříkám, že ho dávám zrovna 4 stroužky, někdy ho nedám vůbec, ale nakonec určitě ne, to pak česnek nedodá jídlu ten správný ocásek, ale minimálním povařením je právě cítit po česneku. No, každý vaří podle vlastní chuti a o tom to je, že ...minulý týden jsem jedním uchem poslouchal pořad: Co naše babičky uměly a... no, paní také česnek přidala s masem a dusila...
24. 11. 2019 16:30
Dajda: Právě pro to sem posílají lidé recepty,každý to dělá jinak.Bud to vyzkouším,nebo si najdu jiny recept.Pokud by jsme to všichni dělali stejně,můžou tuhle stránku zrusit
24. 11. 2019 13:29
casino: Do segedínu nedávám pepř, nové koření ani bobkový list, ale jeden dva stroužky česneku na závěr ano. Měly by přispět k pikantnosti, ale guláš samozřejmě nesmí chutnat po česneku! Sterilované zelí jsem ještě nezkoušela, ale proč ne?
24. 11. 2019 12:33
Každý si něco najde že ?
casino: Každý jsi něco najde že?
casino: Každý jsi něco najde že?
24. 11. 2019 12:03
Segedin z bůčku
Segedín z nekysaného zelí? No budiž
Segedýn s česnekem No, každému podle chuti, že
Segedín z nekysaného zelí? No budiž
Segedýn s česnekem No, každému podle chuti, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 14 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 3 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 5 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 7 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 7 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: segedinsky z bucku recept na segedínský na guláš sbůčku nekysané zelí segedyn z ocasku segedín recept gulaš z pečeného bůčku sterilované zelí a segedin co naše babičky uměly segedinský guláš recept segedin z pečeného z bůčku segedin segedyn z bučku segedín z boku
Suroviny: bok vepřový, cibule, česnek, sůl, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, zelí sterilované, smetana, sádlo, mouka hladká, pepř, paprika sušená sladká, voda, bujón
Segedín z bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q4vq
10 názorů