Kokosové kostky s krupičkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 648 kJ / 4 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,42 g |
Tuky | 154,79 g |
Vláknina | 56,20 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 3,17 g |
Sacharidy | 573,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
1 hrnček=250 ml
Lyžice necháme tak, ako naberieme, nezarovnávame.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 5. 2020 22:23
tejaja: super, zajtra peciem.
13. 5. 2020 14:25
Veronika.Hrozna: Plech veľký, 32x40 cm. Pochopila si dobre, presne podľa postupu. A prosím, prečo by tam mal ísť rum? Do každého koláča sa predsa rum nedáva. Ani polevu netreba, tento koláč je bez nej, ale keď urobíš, nič sa nestane.
To prestieranie je vlastne štvorcový obrus na veľký stôl, mám aj obdĺžnikový na malý stolík a 2 obliečky na vankúše. Kúpila som to v jednom obchode s bytovým textilom u nás.
To prestieranie je vlastne štvorcový obrus na veľký stôl, mám aj obdĺžnikový na malý stolík a 2 obliečky na vankúše. Kúpila som to v jednom obchode s bytovým textilom u nás.
13. 5. 2020 14:24
tejaja: Kde si koupila, to jemně , vkusně vyšívané prostírání ? Ha?
13. 5. 2020 14:19
Na jaký plech ? Velký nebo malý? Na jakém pečeš? Krupičku, cukr dát do toho litru mléka a vařit? Dobře jsem pochopila? Pak do teplého nasypat kokos? Rum, žádný,, poleva taky ne?
11. 5. 2020 11:22
bystrouska: Robím presne v tom poradí, ako píšem v postupe. Takže najprv urobím cesto, potom náplň a potom lejem polovicu cesta a dám zapiecť. Náplň za tých pár minút nevychladne, ale nie je ani horúca. Určite je teplá. Dôležité je, aby povrch cesta nebol už tekutý, ale je to skutočne 5 min a dosť, ide len o to, aby sa náplň nevliala do cesta.
11. 5. 2020 09:34
Hodně zajímavý koláč . Náplň se na těsto lije horká nebo vlažná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 25 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 31 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 54 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, krupice dětská, vejce, cukr krystal, olej, kakao, mléko, prášek do pečiva, mléko, cukr, krupice dětská, kokos
Kokosové kostky s krupičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3YY
6 názorů