Kuře na žampionech s portským vínem a s čerstvým tymiánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,28 g |
Vláknina | 3,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 44,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2020 13:31
Eja57: Ne ne, nemá to žádný důvod, můžou se použít samozřejmě i čerstvé, ale v konzervě mám vždy po ruce.....
7. 6. 2020 10:35
Nino, to, že použiješ žampiony z konzervy a ne malé čerstvé má nějaký zvláštní důvod?
( a možná do názvu přidat v PH....)
Ale samozřejmě
( a možná do názvu přidat v PH....)
Ale samozřejmě
7. 6. 2020 10:26
RubyRom: Moc děkuji Romanko
6. 6. 2020 08:51
Opět skvělý pokrm a krásná prezentace
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 13 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 19 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 42 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 58 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: kuře, žampióny, rajče, víno portské, kečup sladký, cukr třtinový, omáčka sojová, česnek, tymián čerstvý, paprika, cibulka jarní, sůl, pepř, škrob kukuřičný
Kuře na žampionech s portským vínem a s čerstvým tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vG7L
4 názory