Srbská vepřová směs
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 837 kJ / 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,43 g |
Tuky | 8,07 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 32,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je upravený podle mého gusta.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 8. 2020 15:18
v surovinách "omáčka k masu" to je jako co??? nikde o tom není zmínka....a Srbové dávají do jídla sojovku???
Já bych to nechala být, vařit to jistě nebudu....ale vycvičujeme tady Chefko jak má loupat rajčata ....měřme stejným metrem....
Já bych to nechala být, vařit to jistě nebudu....ale vycvičujeme tady Chefko jak má loupat rajčata ....měřme stejným metrem....
15. 6. 2020 22:21
JanaDorazinova: díky
15. 6. 2020 21:26
Mám ráda taková jídla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 8 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 17 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 1 hodinou
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 6 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 6 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 6 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, kapie sterilovaná, žampiony sterilované, pórek, cibule, omáčka sojová, sůl, olej, pepř mletý,
Srbská vepřová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGrM
3 názory