Cuketový semur (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 696 kJ / 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 5,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 36,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to vynikající sladkokyselá příloha k rýži. Pokud použijeme černý med, lze i do zvířátek. Pokud máme cukety víc, restujeme postupně, olej přidáme. Jídlo má být restované, ne dušené. je chuťově výrazné, s medem a sójovkou, lehce štiplavé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 10. 2020 15:27
10. 10. 2020 12:54
10. 10. 2020 12:35
9. 10. 2020 15:11
Predpokladam, ze i z cukety by se mel +- pripravovat stejne, dulezita je tam ona omacka sambal ulek, bez ni v Indonezii neuvaris skoro nic.
9. 10. 2020 14:11
8. 10. 2020 17:38
8. 10. 2020 17:09
8. 10. 2020 09:29
7. 10. 2020 20:18
Našla jsem toto: "Semur je indonéský druh masa (hlavně hovězího), který je dušený v husté hnědé omáčce, která se běžně vyskytuje v indonéské kuchyni."
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 11 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 14 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 42 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 48 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
30 nejoblíbenějších druhů cukroví: Od perníčků přes linecké až po kokosové kuličky!
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: cibule, olej, květ muškátový, pepř, med, ocet, omáčka sojová
Cuketový semur (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3LMM
9 názorů