Jogurtové lívance s ovocným pyré
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 2,88 g |
Vláknina | 2,64 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 77,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2020 05:22
Parádní livanečky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 6 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 22 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jak na správné vypracování kynutého těsta? 7 užitečných tipů od Josefa Maršálka
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: jogurt bílý, mouka polohrubá, cukr vanilkový, prášek do pečiva, sůl, olej, smetana, cukr vanilkový, semínka chia
Jogurtové lívance s ovocným pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvxp
1 názor