Zelné placky bez droždí s podmáslím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 863 kJ / 4 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,55 g |
Tuky | 228,07 g |
Vláknina | 23,95 g |
Cholesterol | 205 mg |
Sodík | 10,67 g |
Sůl | 17,80 g |
Sacharidy | 393,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 minutou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 29 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 35 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 58 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, zelí kysané, sádlo, slanina anglická, škvarky, česnek, soda jedlá, sůl, pepř mletý, podmáslí
Zelné placky bez droždí s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5O2K
0 názorů