Elina buchta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 211 kJ / 3 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,22 g |
Tuky | 41,55 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 896 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 657,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od sousedky Elišky.
Plech nejdříve opláchnu vodou,a pak teprve vkládám papír a on krásně přilne a neodstává.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2009 22:20
+
2. 8. 2009 22:19
Vůbec nic se nestane.Ono je totiž potřeba aby to trochu vsáklo a je to pak krásně vláčné.Bilý rybíz jsem dala jen na ozdobu,červený je pikantnější.Janičko děkuji.
2. 8. 2009 22:14
Jaruš, moc hezky jsi to popsala, ten bílý rybíz je tam moc hezký. Jen se chci zeptat, ta kysaná smetana se na tom, když je to horké nerozteče? Fotopostup-super
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pokud milujete tatarský biftek, můžete dražší hovězí maso nahradit levnými variantami a připravit falešný tatarák
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Další recepty
Tématické fráze: buchta s rybízem buchta z cerveneho rybizu buchta s červenym rybízem cerveny rybiz buchta buchta z červený rybíz buchta s rybízem a zakysanou smetanou kefírová buchta se zakysanou smetanou rybízová buchta s pudinkem peřinková buchta se zakysanou smetanou rybízová buchta se zakysanou smetanou skořicová buchta bratislavská buchta buchta z bílého rybízu řezy s pudinkem a zakysanou smetanou buchta s bílým rybízem skoricova buchta se zakysanou smetanou buchty z červeného rybízu červený rybíz buchtu buchta s červeného rybízu kefírová buchta na hrnky
Suroviny: cukr krupice, mouka polohrubá, tuk hera, žloutek, voda, prášek do pečiva, mléko, pudink, smetana zakysaná, cukr skořice, rybíz červený
Elina buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qY2y
3 názory