Zapečený bulgur s tofu
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 323 kJ / 2 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,48 g |
Tuky | 84,67 g |
Vláknina | 45,70 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 300,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jindy bulgur nahradím jáhly, nebo upeču žemlovku a dám 4 celozrnné rohlíky nakrájené na plátky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2021 15:21
29. 8. 2021 08:54
27. 4. 2021 20:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak připravit nejoblíbenější zapékané rychlovky, česnekové bagety a chleby ve vajíčku
Další recepty
Suroviny: bulgur, sůl, mléko, vejce, tofu, pudink vanilkový, švestky sušené, mandle plátkové, cukr třtinový, med, kurkuma, jablko, olej
Zapečený bulgur s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DyPk
3 názory