Vepřová játra na červeném víně s žampiony
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 368 kJ / 1 761 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,14 g |
Tuky | 102,65 g |
Vláknina | 22,52 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 59,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 31 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: játra vepřová, slanina anglická, cibule, žampióny, paprika čerstvá červená, pórek, cibulka jarní, česnek, víno červené, protlak, omáčka worcesterová, omáčka sojová, sůl, pepř, tymián sušený, rozmarýn sušený, koření kari, vývar masový
Vepřová játra na červeném víně s žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lJM5
0 názorů