Králík pečený s uzeným masem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 520 kJ / 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,05 g |
Tuky | 50,68 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 25,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doporučuji podávat s bramborovým knedlíkem a špenátem
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2011 00:22
Je to ve skutečnosti králičí svíčková. A to nad kostí je vlastně kotletka z pohledu prasete.
23. 1. 2010 09:35
Kousky masa pod hřbetem se dají nazvat panenka.
7. 8. 2009 18:55
Parádní recept ! Jen sehnat toho králíka. "Kousky masa pod hřbetem" jsou skvělé, ale taky nevím, jak to nazvat. A ten pečený česnek...mňam.
7. 8. 2009 17:28
těmi roládkami jsi mne rozesmála , my tomu říkáme králičí svíčková , nic lepšího nás nenapadlo řežu to rovnou i s masem od kosti
7. 8. 2009 13:42
pipre, u nás je to taky vzácné maso, / na rozdíl od Škopkových ze Slunce,seno .. /, protože - přesně jak Ty říkáš - taky ho vždycky sháním od chovatele, kdy vím, že je naprosto čerstvý. Děkuju Ti, i Janě, za bodíky
7. 8. 2009 13:19
Jejda Maris, já králíčí maso miluji snad nejvíc Jednak je dietnější a také asi proto, že moje maminka ho vždycky uměla strašně chutně připravit. Já ho nedělala už dlouho a také se konečně chystám. Jak píše Jana, u nás moc k sehnání není a já zatím nenatrefila ani na ty nožky Nejraději bych ale čerstvě zabitého od nějakého chovatele To bych si udělala králičí hody na pár dnů Jasný bodík
7. 8. 2009 12:21
To nevadí, maris, ty máš vždycky všechny fotky super. My máme králíka moc rádi. Už jsem se zmiňovala. Horší je ho sehnat. Teď občas jsou ty přední nohy, tak vždycky hned vezmu 3 balíčky a jdu na to. tady to příjde taky na řadu. Voní až sem
7. 8. 2009 12:07
Fotka už hotového jídla mně nešla nahrát, až na potřetí, proto je až poslední, tak jsem to vůbec nechtěla a omlouvám se.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho pect kralika jak připravit králíka jak dlouho se peče králík pečený králík přední nohy králíka pečené naložení králíka pečený králík se špenátem králík pečený naložení masa na uzení pečené uzené maso chovatelé králíků králík recepty králik přední nohy pečené králičí nohy králičí hody pečený králík recept králík se špenátem králik na bazalce kralici pecene králík na cesneku s uzenym
Suroviny: nohy přední králičí, hřbet králičí, maso uzené, slanina anglická, víno červené suché, tymián čerstvý, hořčice pikantní, sůl, pepř, česnek
Králík pečený s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E9Gg
8 názorů