Vanilkové hvězdičky
Jednoduché cukroví je hotové během chvíle a chutná skvěle. Cukroví krásně voní po másle a vlašských ořeších. Po upečení ho navíc obalíme ve vanilkovém cukru, který dodá příjemnou sladkost a vůni.
Suroviny pro 50 kusů
50 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 11 122 kJ / 2 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,01 g |
Tuky | 170,83 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 234,92 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2021 17:40
15. 12. 2021 15:54
90 let?
Jj, trefila jste to skoro na den přesně
S tímto rcp mám vydání M. J. Sandtnerové ze 17. prosince 1931 (s věnováním)
No, nutno přiznat, že je to páté vydání...
(1. vydání je z roku 1924)
15. 12. 2021 13:41
15. 12. 2021 13:32
14. 12. 2021 10:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 21 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak na nejkřehčí a nejchutnější vanilkové rohlíčky, aby se staly vaší chloubou
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, ořechy vlašské, žloutek, kůra citronová, lusk vanilkový, cukr moučkový, cukr vanilkový
Vanilkové hvězdičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Aj7p
5 názorů