Vepřová plec po venkovsku
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 307 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,76 g |
Tuky | 42,74 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 35,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Původně jsme tento pokrm doma připravovali z naporcovaného králíka, ale zdroj domácích králíků vyschnul a předražené vychrtlé veverky z marketů nemá smysl kupovat.
Další odzkoušené varianty jsou z telecího a krůtího masa.
My jsme zvyklí to servírovat s těstovinami, ale takový karlovarský knedlíček by tomu slušel taktéž.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2024 16:05
Vyzkoušeno a mohu jen doporučit
20. 2. 2022 10:36
Marie Svarcova: já jak můžu někam nalejt pivo nebo víno tak ho tam vrznu
20. 2. 2022 09:34
dělám podobně jen s troškou wocesteru místo vína . Pěkný recept i foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 4 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 10 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 10 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 12 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 30 minutami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 52 minutami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 1 hodinou
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 1 hodinou
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 1 hodinou
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 2 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 2 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 3 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, cibule, hříbky sušené, víno bílé, petrželka, máslo, sádlo, mouka hladká, bazalka čerstvá, pepř, sůl, těstoviny
Vepřová plec po venkovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6L1V
3 názory