Sardelová omáčka podle Anuše Kejřové
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 013 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,55 g |
Tuky | 60,78 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 30,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo sardelových řezů můžeme použít 1-2 lžičky kvalitní sardelové pasty.
Recept je z kuchařky Anuše Kejřové, mírně upraven.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 minutou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 29 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 35 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 58 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Suroviny: mouka, máslo, řezy sardelové, cibule, vývar hovězí, smetana ke šlehání, sůl, pažitka
Sardelová omáčka podle Anuše Kejřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vKWV
0 názorů