Jablkovo-ořechový pohár
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 337 kJ / 1 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,27 g |
Tuky | 57,93 g |
Vláknina | 21,04 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 90,02 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 4. 2022 21:30
26. 4. 2022 19:57
26. 4. 2022 08:21
26. 4. 2022 06:35
25. 4. 2022 20:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 27 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Na co dát pozor při výrobě jahodové marmelády. Radíme začátečníkům
Další recepty
Suroviny: jablko, skořice, ořechy, vločky ovesné, jogurt, cukr vanilkový, šlehačka
Jablkovo-ořechový pohár
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yQ0w
5 názorů