Šumavský bramborák, pečený v troubě
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 319 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,82 g |
Tuky | 47,04 g |
Vláknina | 25,92 g |
Cholesterol | 921 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 172,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Takto dělal bramborák můj táta, jen to kysané zelí jsme začali přidávat až později. Proti klasickému smaženému bramboráku je tento daleko méně tučný, a přitom chutnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2024 11:24
Recept funguje, jak je, a je jednoduchý.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 17 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 2 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 4 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 6 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šumavský bramborák: Hrubá mouka zajistí jedinečnou křupavost, zajímavou chuť a vůni jedna netradiční ingredience
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak si vyrobit ovocnou šumivou bombu, která vytvoří z každého nápoje originální drink
Další recepty
Suroviny: brambory, česnek, vejce, sůl, pepř, majoránka, maso uzené, mouka hrubá, sádlo, zelí kysané
Šumavský bramborák, pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwJR
1 názor