Paprikáš ze zbylých brambor
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 822 kJ / 1 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,25 g |
Tuky | 74,37 g |
Vláknina | 15,06 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 94,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Sladkou smetanu můžete vyměnit za zakysanou. Omáčka bude lehce do kysela. Je to rychlé a když zbydou brambory, chutné využití.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2022 19:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový tmavý pšenično-žitný chléb
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové knedlíčky s meruňkami obalené v oříšcích
Přidáno před 3 hodinami
Domácí králík na slanině, kedlubnové zelí a domácí knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 16 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 27 minutami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
janatka uvařila před 28 minutami
Hospodský zelný salát
Dastynek uvařila před 46 minutami
Pohankové bramboráky
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Masové kuličky v rýži
Pochobradska uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 12 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 12 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 12 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 13 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
16 tipů, jak využít zbylé brambory k přípravě oběda nebo večeře
Srdce na smetaně: Lahodné maso ve smetanové omáčce potřebuje delší dobu na přípravu a přidání smetany ve správný čas
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, mouka hladká, slanina libová, máslo, smetana, vývar masový, koření nové koření, bobkový list, sůl, cukr
Paprikáš ze zbylých brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYQo1
1 názor