Rajská omáčka s pečenou paprikou
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 263 kJ / 3 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,94 g |
Tuky | 213,43 g |
Vláknina | 15,10 g |
Cholesterol | 841 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 233,65 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2022 18:20
Papriky taky peču v troubě, ale do masa dám pro zjemnění cca 1/2 namočeného rohlíku v mléce. Rýži do masa dávají hodně na Slovensku.
3. 12. 2022 12:10
Tonja: To máte pravdu
I když jsem nedala rýži, tak masíčko bylo výborné.
Každý máme jiné chutě a každá vaří jinak.
I když jsem nedala rýži, tak masíčko bylo výborné.
Každý máme jiné chutě a každá vaří jinak.
2. 12. 2022 23:39
My jsme zvyklí do masa přimíchat rýži a tím papriky plnit. Připadá nám náplň vláčnější, méně tuhá, prostě podle nás lepší.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 16 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 3 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 6 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 6 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 6 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 6 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 7 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 7 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rakytník řešetlákový zahradu pěkně zdobí a navíc je nabitý vitamíny. Bobulky zmrazíme nebo zpracujeme na sirupy a džemy
Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Suroviny: máslo, olej, cibule, mouka hladká, sůl, tymián, bobkový list, koření nové koření, vývar masový, pepř celý, protlak rajčatový, cukr krupice, paprika, maso mleté, sůl, vejce, strouhanka, cibule, pepř
Rajská omáčka s pečenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkNj6
3 názory