Griliášové hrudky
Griliášové hrudky jsou skvělé cukroví, které můžete připravit i na poslední chvíli, protože jsou rychle hotové. Malé hromádky vlašských ořechů a mandlí slepených karamelem stačí po vychladnutí namočit do čokoládové polevy.
Suroviny pro 40 kusů
40 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 16 468 kJ / 3 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,63 g |
Tuky | 271,55 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 298,38 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2023 21:21
Ráda používám karamel, tohle musím zkusit!
15. 4. 2023 13:24
Výborné, mandle jsem opekla před mletím, na zvýraznění chuti. Dávala jsem do košíčků vylitých, rozpuštěnou čokoládou, dobře vychlazených! A pak po úplném vychlazení, jsem ještě polila polevou. Dobrota nevídaná!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 21 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 36 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Video poradí, jak připravit dokonale hladký karamel. Stačí dodržet dvě důležité zásady a výsledek bude perfektní
Grilování ryb: 7 tipů, na čem grilovat ryby, aby zůstaly dokonale šťavnaté a nebyly vysušené
Další recepty
Suroviny: mandle, ořechy vlašské, cukr krupice, máslo, med, poleva čokoládová, alobal
Griliášové hrudky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxR37
2 názory