Kapustnica - sobášnica
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 560 kJ / 2 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,66 g |
Tuky | 36,98 g |
Vláknina | 205,52 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 216,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 5. 2011 13:17
vynechala sem brambory, přidala klobásku a lepší polévku sen nejedla. už mám v sobě druhý talíř
17. 8. 2009 22:55
Janka, to je výborný nápad, to si musím zapamätať
17. 8. 2009 22:39
klukodvody, já jsem začala dávat koření, když je ho více do takového toho vajíčka na čaj
17. 8. 2009 21:51
Já raději přidávám do zelňačky až ke konci uvařené brambory ..také se mi brambory v zelí dlouho vaří Zelňačku mám ráda, jen tam nedávám česnek..ale bodík dávám i tak
17. 8. 2009 21:41
jj, v nějakém díle o vaření přidávali brambory do zelí, prý je jistota, že se nerozvaří, ale já to tak jednou udělala a ne a néé je dovařit do měka
17. 8. 2009 21:37
Já se taky připojím.Brambory vařím také zvlášt protože jsou takové jako nedovařené a na koření používám buď sáček z gázu,nebo plátynka ale teď dlouho sítko na koření.protože nemám rád,když musím plivat kuličky.Ale jinak od pohledu a podle surovin
17. 8. 2009 21:27
Já taky vařím brambory zvlášť.
17. 8. 2009 20:49
Mám moc ráda takové polévky, ale brambory ke kyselému zelí - no, nevím, nevím, raději uvařím zvlášť brambory a potom to namíchám
17. 8. 2009 20:35
kouknu a mám hned hlad!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak udělat výborné kapustové karbanátky? Připravíme je z čerstvé kapusty, která je k dispozici i v chladném období
Další recepty
Tématické fráze: kapustnica polévka sobášnica recepty kapustnica polévka kapustnica kapustnica bez z kapusty kapustnice z čerstvé kapusty kapustnica polevka kapustnica so smotanou na varenie. slovenská sobášnica kapustnica s brambory kapustinca na víně dnes uvarim hned se pripojim kapustnica s bramborem kapustnica z čerstvej kapusty kapustnica brambory jak dovařit nedovařené brambory kapustnica recepty kapustnica z čerstvé kapusty kapustnica s fazolemi kapustnica.sk
Suroviny: fazole barevné, zelí kysané, brambory, cibule, česnek, smetana na vaření, olej, pepř celý, sůl
Kapustnica - sobášnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ0j
9 názorů